Maling

Vi elsker maling, interiør, oppussing og gjør -det-selv prosjekter!

Våre salgs- og interiørkonsulenter bistår deg gjerne med å finne farger og produkter som passer deg.

Vi vil inspirere deg, og kanskje få deg til å våge litt mer for å gjøre hjemmet ditt unikt for deg.

Velkommen innom slik vi kan hjelpe deg med ditt malerarbeid.

Ønsker du å få utført en malingsjobb kontakt oss her.

Nordsjö har eksistert i mer enn 100 år. Nordsjö ble grunnlagt i 1903 under navnet Nordström och Sjögren. I løpet av årene har mengder med svenske hus blitt malt med Nordsjö maling. Fine gamle trehus i skjærgården, nye rekkehus, moderne villaer, skoler og arbeidsplasser. Samt kjøkkenbenker, vinduer, vegger, gulv, hagemøbler, tak etc.

I mer enn 100 år har generasjoner av dyktige yrkesmalere valgt å arbeide med Nordsjö maling. For hvert år, hvert malte hus, hvert penselstrøk har vi lært oss mye mer om maling og farger.

Flere og flere velger Pure & Original fordi det er et ekte håndverk, er miljøvennlig og har en lang og god historie. Flere og flere søker produkter med «fotavtrykk» og ting som skal vare lenge, og det er nettopp det denne malingen gir. Kombinasjonen av naturlige pigmenter, flotte overflater og en helt egen autentisitet gjør produktene lett å velge for mange. Pure&Original er de eneste som benytter seg av naturlige pigmenter i alle sine produkter, dette utgjør den store forskjellen når det gjelder dybde i fargene og det ferdige resultatet.

Produktene er dessuten også den mest miljøvennlige kalkmalingen du finner på markedet. Vi ser nå at flere og flere velger hele produktspekteret, gjerne en kombinasjon av de forskjellige variantene som Fresco og den supermatte Classico chalk paint, eller Licetto i alle rom, for å få en gjennomført stil med et sterkt miljøvennlig uttrykk.