Gulvbelegg

Vi kan tilby gulvbelegg med et utrolig realistisk utseende av skifer, fliser, stein og tre, men belegg er langt mer enn å imitere naturmaterialene. Med gulvbelegg er variasjonsmulighetene store, det fins praktisk talt ingen begrensinger når det gjelder gulvbelegg.

Gulvbelegg er like vakre som de er myke og stille å gå på, og de er slitesterke, lettstelte og solide. Med et vinylgulv i gangen, kjøkkenet eller barnerommet, gjør det ingenting om hunden drar med seg grus inn, at det søles drikke på gulvet, eller at barna utfolder seg med maling utenfor arket.

Gulvbelegg tåler vannsøl, barnas viltre lek, og snøslafs som følger med skoene inn. Dessuten er det lett å holde rent, krever lite vedlikehold og føles lunt å gå på barføtt.

Gulvbelegg er noe av det enkleste med tanke på både installering- og riving. Å installere et vinylgulv tar ofte kortere tid enn å legge parkett. Når undergulvet er klart, er det nesten bare å rulle gulvet ut.

Vann er en stor kilde til skade på mange gulv. Søl fra vasken, regnvann eller snøslaps som blir med skoene inn kan ødelegge trebaserte gulvtyper. Men ikke vinylbelegg!

Vann er en av de største årsakene til at mangegulv blir stygge med årene. Gulvbelegg lagt med rull er vanntette. Dette er fordi når gulvet er lagt med rull så har ikke vannet noen sprekker å renne gjennom.

Allikevel så kan ikke alle gulvbelegg benyttes på bad. Ved våtromsarbeid bør du ta kontakt med fagpersonell for valg av materialer som er våtromsgodkjente. Se våre våtromsbelegg her.

Du kan handle i vår nettbutikk eller ta turen innom vår på butikk på Forus for veiledning og et stort utvalg av lager- og bestillingsvarer.

Send forespørsel

Fyll inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg fortløpende.

Få 10% rabatt ved innmelding i vår kundeklubb