INGEN JOBB FOR LITEN – INGEN JOBB FOR STOR

Vi er distriktets største og mest komplette leverandør av produkter og tjenester innen gulv, maling, mur og flis. 

Interiørfaghuset T. Lund er den største leverandøren av gulvprodukter, maling, mur og flis i Rogaland, beliggende på Bjødnabeen på Forus. Her har vi også en stor og inspirerende interiørbutikk. Vi er i tillegg en sertifisert miljøtårn bedrift.

Siden etableringen i 1978 har vi vokst, både innen kompetanse og størrelse, slik at vi i dag kan sikre profesjonell kvalitet i alle ledd. Vi leverer kvalitetsarbeid til konkurransedyktige priser.

Våre mange dyktige ansatte sikrer at både små og store oppdrag blir utført med høyeste service og tilfredsstillende resultat for både oss og deg. Vi har stor kompetanse i staben, noe som gjenspeiler seg i flere fagbrev og mesterbrev.

Interiørfaghuset T. Lund er en privateid bedrift, og fordi vi ikke er en del av en kjede har vi stor beslutningskraft og stor fleksibilitet. Vi har alltid et stort og variert utvalg av varer, interiør og designforslag, slik at vi kan imøtekomme ønskene dine, uansett om du er stor firmakunde eller privatperson.

Interiørbutikken

Vi har en 1800 m² stor interiørbutikk. Her finner du alt du trenger til oppussing eller nybygg. Vi har et stort utvalg av blant annet maling, tapet, solskjerming, gardiner, møbler, gaveartikler, sengetøy og pynt til hjemmet. Vi har også heltre gulv, slottsplank, parkett, vinylbelegg, gulvtepper, teppefliser og mye mer.

Våre dyktige interiørkonsulenter står alltid klar til å yte en service i toppklasse og gi deg gode råd og tips om alt fra material- og fargevalg til oppmåling for solskjerming og gardiner.

Velkommen inn til en inspirerende og hyggelig opplevelse.

Trenger du besøk av maler, fliselegger, parkettlegger eller gulvlegger?

Vi er totalleverandør av alle typer tjenester vedrørende gulvleggerarbeider, malerarbeider og flisearbeider.

Prosjektavdelingen vår arbeider innenfor nybygg, rehabilitering og ombygging for totalentrepenører, eiendomsforvaltere, offentlige og private eiendomsbestittere. Ingen jobb for liten, ingen jobb for stor!

 

 

Send forespørsel

Fyll inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg fortløpende.

Få 10% rabatt ved innmelding i vår kundeklubb