Om oss

INGEN JOBB FOR LITEN – INGEN JOBB FOR STOR

Vi er distriktets største og mest komplette leverandør av produkter og tjenester innen gulv, maling, mur og flis. Vi har både interiørbutikk og proffbutikk!

Interiørfaghuset T. Lund ble etablert i 1978, og har vokst til å bli Rogalands største leverandør av gulvprodukter, maling, mur og flis. Vi har 125 ansatte med svært god kompetanse (bla. 8 mesterbrev og 33 fagbrev), og vi er dermed godt skodd til å tilby den hjelpen du trenger. Bygget vårt på over 5000 m2 ligger sentralt til i Bjødnabeen på Forus, midt mellom Forus travbane og bomstasjonen på riksvei 44 mellom Sandnes og Stavanger.

Over 40 års erfaring kommer kundene våre til gode!

Interiørbutikken

Interiørbutikken vår er over 1800 m2, med et stort utvalg av blant annet maling, tapeter, solskjerming, gardiner, møbler, gaveartikler, sengetøy, salongtepper, vegg-til-vegg tepper, vinylbelegg, parkett og heltre.

Vi tilbyr konsulenthjelp fra en av våre dyktige interiørkonsulenter. Dette gjelder både i butikken, og hjemme. Her får dere bistand til det dere måtte ønske, alt fra material- og fargevalg, til oppmåling av solskjerming og gardiner.

Trenger du besøk av maler, fliselegger, parkettlegger eller gulvlegger?

Interiørfaghuset er en totalleverandør av alle typer tjenester vedrørende gulvleggerarbeider, malerarbeider og flisearbeider Prosjektavdelingen tar hånd om våre arbeider innenfor nybygg, rehabilitering og ombygging for såvel totalentrepenører, eiendomsforvaltere, offentlige og private eiendomsbesittere.

Proffbutikk

Vi har en egen proffbutikk for mange typer håndverkere:

  • Maler
  • Gulvlegger
  • Mur/flis
  • Tømrer
  • Driftsleder/Vaktmester
  • Skadesanering
  • Vår betjening har 40 års erfaring innen håndverksmarkedet, og er alltid behjelpelig med faglige råd og veiledning.