Tregulv

Vi tilbyr et stort og spennende utvalg av tregulv som parkett, slottsplank, heltre og fiskebensparkett. Vårt fokus er kvalitet og design.
Vi er ett av landets ledende gulvleggerfirma med over 40 års erfaring og utfører alle typer gulvarbeid.
 

Et hjem skal formidle følelser og individualitet. Det er ikke bare hva du ser rundt deg, men også hvordan det føles. Parkettgulv er et alternativ som gjør hjemme ditt lunt og hjemmekoselig.

Du får brede enstavs-løsninger i lys, mørk eller grå farge. Du kan velge rustikke overflater, med dype furer, eller mer klassiske overflater som er lakkert eller oljet. Mulighetene er mange!
 

 

Et fiskebensgulv gir hjemmet et klassisk og herskapelig uttrykk. Mønsteret er både delikat og elegant, samtidig som det er vakkert og enkelt.
 

 

Vi har herdet parkettgulv med eik i toppsjiktet som er herdet med en UV-booster teknologi. Gulvet lakkeres deretter med 8 lag med UV lakk for økt styrke. Gulvet er 55% hardere enn tradisjonell eikeparkett og har en slitestyrke som tåler hverdagen til et tregulv på en god måte. Til sist blir gulvet behandlet med et elastisk lakk som gir overflaten svært god motstand mot mikroriper, samtidig som det gjør at overflaten føles mer naturlig og varm.  Behandlingen gir også et helt unikt design, komfort/trefølelse og et enkelt vedlikehold.

Under toppsjiktet av den herdete eiken, finner vi et midtsjikt i HDF som gjør gulvet veldig motstandsdyktig overfor støt og slagskader. Produsenten bruker en Q8 HDF kjerne som er svært stabil og tilpasset et nordisk klima.

Bunnsjiktet består av et stabiliserende tresjikt i gran.

Dette gulvet monteres flytende med en enkel Unilin klikk. Gulvet kan også monteres på gulvvarme.

Vi har et bredt utvalg av trebulv både på lager og på bestilling.

Kom innom vår interiørbutikk eller besøk vår nettbutikk.

 

Vi har det du trenger av pleieprodukter til ditt gulv.

Osmo benytter naturlige planteoljer som solsikke, soya, lin og tisteoljer, samt harde vokser som carnauba og candelillavoks. Dette gir en diffusjonsåpen, vann- og smussavvisende overflate. Produktet fyller porene i treet og beskytter innenfra, men lager ingen tett film på overflaten. Den diffusjonsåpne overflaten gjør at treet kan puste, absorberer og slipper ut fuktighet uten å ta skade av det. Treet beholder sin naturlige skjønnhet og holdbarhet i lang tid.

Se vårt utvalg av Osmo her.

Send forespørsel

Fyll inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg fortløpende.

Få 10% rabatt ved innmelding i vår kundeklubb