Om oss

Vi er distriktets største og mest komplette
leverandør av gulvprodukter, maling, mur og flis
samt interiørbutikk!

Interiørfaghuset T. Lund ble etablert i 1978, og har vokst til å bli Rogaland-områdets største leverandør av gulvprodukter, maling, mur og flis.

Vi har 125 ansatte med svært god kompetanse, med bla 8 mesterbrev, og vi vil derfor være unikt egnet til å tilby den hjelpen du trenger.

Bygget vårt på over 5000m2 ligger sentralt til i Bjødnabeen på Forus, midt mellom Forus travbane og bomstasjonen på riksvei 44 mellom Sandnes og Stavanger.

Over 35 års erfaring kommer kundene våre til gode!

Interiørbutikken

Interiørbutikken vår er over 1800m2, med et stort utvalg av blant annet maling, tapeter, solskjerming, gardiner, møbler, gaveartikler, sengetøy, salongtepper, vegg-til-vegg tepper, vinylbelegg, parkett og heltre.

Vi tilbyr konsulenthjelp fra en av våre dyktige interiørkonsulenter. Dette gjelder både i butikken, og hjemme. Her får dere bistand til det dere måtte ønske, alt fra material- og fargevalg, til oppmåling av solskjerming og gardiner.

Trenger du besøk av våre Malere, Fliselegger, Parkettleggere eller Gulvleggere?

Interiørfaghuset er en totalleverandør av alle typer tjenester vedrørende gulvleggerarbeider, malerarbeider og flisearbeider

Prosjektavdelingen tar hånd om våre arbeider innenfor nybygg, rehabilitering og ombygging for såvel totalentrepenører, eiendomsforvaltere, offentlige og private eiendomsbesittere

Proffbutikk

Vi har en egen proffbutikk for alle typer håndverkere:

  • Maler
  • Gulvlegger
  • Tømmermann/byggmester
  • Vaktmestertjenesten
  • Skadeforebyggende selskaper
  • Vår betjening har 40 års erfaring innen håndverksmarkedet, og er alltid behjelpelig med faglige råd og veiledning.

hands1Interiørbutikk
med konsulenter

maling1Trenger du
maler?

mur1Trenger du
murer?

proff1Proff og
håndverk-
butikken

gulv1Trenger du
gulvlegger?